Spring naar content

Allemaal mensen

ADB Zeeland

Zin in een docu?

“If Netflix doesn’t make a documentary about this, I’ll get outrageous.”

En in plaats van boos te worden deden we het zelf maar. We maakten voor Anti Discriminatie Bureau Zeeland een pracht documentaire over vooroordelen, discriminatie en racisme.
Dat deden we door drie koppels in gesprek te laten gaan over hun vooroordelen. Dat leverde pikante stukjes film op (néé niet op die manier, Elias) waarbij je je soms ongemakkelijk voelt of er kippenvel van krijgt. Mooie mensen die hun krachtige verhaal delen. Want als we elkaar leren kennen, dan komen we erachter dat er een gemeenschappelijke deler is, dat we allemaal mensen zijn.

We maakten in samenwerking met onze grote vrienden van Duizenddingen deze prachtdocu, we bouwden er een mooie huisstijl bij, verzorgden de gastlespakketten én waren verantwoordelijk voor de productie en regie.
Check de trailer hieronder, de hele documentaire is te zien op www.allemaalmensen.nl. It’s going to be genieten, beloofd.

 

Overigens, leuk weetje: ons Sander houdt van docu’s, hopen dat we nu ook op zijn ‘die-ga-ik-aanraden-aan-andere-mensen-lijstje’ staan.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over dit project of met ons aan de slag wil, kun je terecht bij Mitch.
mitch@goedzooi.com
06-48691166

Samenwerken?

Dan moet je bellen of mailen.

net zo tof, wel anders