Spring naar content

Doe Liefde de film

Wijzelf.

Zullen we ons eigen verhaal eens vastleggen?

Twee, drie, misschien wel vier seconden stil. Je voelt de emotie door de hoofden gieren – de armen, benen en alles daartussenin – en het lichaam kalmeren van de zojuist doorgebroken goosebumps: de reflectie op dat wat je zojuist zag en nog niet helemaal bevat is begonnen.

Dan: “Wow”, “Wat liet je me nu zojuist zien?”, “Prachtig!”, “Maaaat”, “Ja joh?!” én “Wat heeft dit met Goedzooi te maken?” Een film die je nauwelijks een film kan noemen, hoewel er in minder dan 1 minuut zoveel wordt verteld, daar trekken ze in Hollywood gemiddeld 1,5 uur voor uit (en als ze echt geld willen verdienen met de ‘tijdtoeslag’ gooien ze er nog eens een uurtje bovenop, de boeven). Vol met shots die boekdelen spreken en gevoelens die universeel herkend worden. Dat is wat de Doeliefde film is in een notendop. Maar dat zegt je helemaal niks, nada, noppes. Er even vanuit gaande dat je de film nog niet hebt gezien.

Een film over een homokoppel als bedrijfsfilm. Da’s vooruitstrevend, alsof we uit 2050 komen. En tuurlijk is dat overdreven, dus hup, die film checken. Want als we je nu nog niet hebben overtuigd om te gaan kijken, dan is elke andere marketingmethode totaal overbodig om toe te voegen aan dit illustere stukje tekst.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over dit project of met ons aan de slag wil, kun je terecht bij Mitch.
mitch@goedzooi.com
06-48691166

Samenwerken?

Dan kun je ons bellen of mailen.

net zo tof, wel anders