Skip to content

+één

Gemeente Breda

Mensen voelen zich wel eens eenzaam, wat doen we?

De eerste campagne waarvoor we zo enorm uitpakten. Want: social, video, animatie, abri’s, mupi’s, TVC’s, advertenties in de regionale krant én pr-acties. Jeetje. Weet je wat soms beangstigend is? Hoe geniaal we zijn. Want we bereikten de juiste doelgroep op de juiste momenten. En uiteindelijk overleefden we allemaal een pandemie, maar niet per se eenzaamheid. Juist daar verdient potverdorie veel aandacht voor te komen. Want zo helpen we elkaar, met +één.

Corona. We blijven er maar mee bezig. Het had en heeft impact op onze levens. Van veel thuis, tot angst voor het virus of eenzaamheid. De gevolgen zijn groot, weten we. Gemeente Breda vroeg ons om aandacht te vragen voor eenzaamheid. Want de maatregelen versoepelen misschien, maar dat betekent niet dat opeens de gevoelens van eenzaamheid verdwijnen, die juist in deze pandemie minder taboe werden.

Of we daar een campagne op konden ontwikkelen. Bewustwording en handelingsperspectief geven. Eitje. We dachten precies iets zoals niets anders. +één.

DOE, BEN, VRAAG, NEEM +ÉÉN

Soms kun je je wel eens eenzaam voelen. Voor de één is dat gevoel erger dan voor de ander. Maar weet dat je er altijd iets aan kan doen. Want hier in Breda doen, zijn, geven én nemen we +één.

+één? Dat is een beetje meer aandacht, voor jezelf of voor een ander. Af en toe een welgemeend ‘hoe gaat het?’ voor die buurvrouw of die man die je altijd op straat ziet, een keer samen boodschappen doen of er op uit. In onze mooie stad, met mensen en mooie plekken in overvloed, helpen we elkaar.

Hier in Breda zijn we er voor elkaar.

We brachten deze boodschap onder de aandacht middels video’s, posters, mupi’s, gespreksstarters, de plus bank de rondreisde door heel Breda, een podcast en darksocialquizzes. Hebben we dan alles benoemd? Vast niet.


 

 

Meer weten?

Als je meer wilt weten over dit project of met ons aan de slag wil, kun je terecht bij Mitch.
mitch@goedzooi.com
06-48691166

Samenwerken?

Dan moet je bellen of mailen.

net zo tof, wel anders