Spring naar content

goeivolk

Libréon

Maak ons MDT-programma uniek.

Want die jongeren vinden MDT niet te pruimen. Of althans, de naam.

We maakten een hip merk voor de maatschappelijke diensttijd voor de scholen onder Libréon. Zodat de leerlingen er van zouden smullen. Jam. Samen met Nick Franken maakten we daarna een wereld waarin ontdekt kon worden waar Goeivolk voor stond. Dat vertaalden we naar presentaties, briefpapier, templates, een snapchatfilter & merchandise.

Hier een klein beetje tekstueel geweld over ‘Goeivolk’. Weet je ook weer waar het voor staat.

 

Ontdek de wereld van Goeivolk, want daar zit wat in.

Geen paniek, het is maar chaos. De wereld waar wij op leven kent zo zijn problemen. Je weet er alles van, de tijden zijn veranderd. We leven op een wereld waar je vanaf nu kan zeggen dat de kwark die nét over de datum is, nog van voor de oorlog is. Eentje waar we boos zijn op de boeren. Waar het anno 2022 nog steeds niet normaal voor iedereen lijkt te zijn om hand en hand over straat te gaan. Waar de poolkappen sneller smelten dan het ijsje in je hand. Waar we altijd met elkaar in verbinding staan, maar ons steeds eenzamer voelen. Wat een wereld, oh die wereld waar we op leven.

Stel je voor, een wereld waarin ongelijkheid niet bestaat – waar vrouwen evenveel geld krijgen als de man, je hand in hand over straat kan. Een wereld vol aandacht voor natuur en de ander. Waar niemand eenzaam hoeft te zijn. Wat een wereld zou dat zijn.

Ontdek de wereld van Goeivolk, want daar zit wat in. Alleen samen maken we de wereld een betere plek. De mens moet het doen, het volk moet het doen. Goeivolk noemen we dat. Dat zijn mensen die het anders doen, het goeie willen doen. Mensen met de attitude van Rihanna én het zelfvertrouwen van Harry. Mensen die er voor mensen zijn.

Goeivolk.

Dus als je ook een projectje met ons wil doen in de trant van branding, niet met vuur – tenzij jij vol vuur zit – dan check 👇🏻

 

 

Meer weten?

Als je meer wilt weten over dit project of met ons aan de slag wil, kun je terecht bij Mitch.
mitch@goedzooi.com
06-48691166

Samenwerken?

Dan kun je ons bellen of mailen.

net zo tof, wel anders