Spring naar content

uit.liefde

Surplus

De mantelzorger in de spotlight, de problemen bespreekbaar!

Mantelzorgers. We hebben ongelooflijk veel respect voor ze. Surplus vroeg ons om een campagne te maken rondom de ‘Dag van de mantelzorger’. Met een thema. En mantelzorgers. En dat we dan ervoor zorgen dat men over de problematiek kan praten. En dat mantelzorgers soms……

Soms is de liefde even uit.

 

Jeetjemineetje. Zoveel te communiceren weer. Maar we weten dat veel communicatie én dus veel copy een gebrek is aan tijd, zoals een wijs man ooit zei: ‘I did not have time to write shorter copy’. Dus wij namen de tijd én schreven zeer korte copy, namelijk: ‘uit.liefde’.

Want Mantelzorgers zorgen voor hun naasten uit liefde, maar er zijn momenten dat die liefde uit is. Het enige wat dan overblijft? Plichtsbesef. Er dan voor kiezen om te praten is soms moeilijk, want de liefde van de mantelzorger voor zichzelf is ook soms uit.

We vroegen vier mensen hun intens intieme verhaal met ons te delen. Dat deden ze in een podcast. Nick Franken legde ze daarnaast vast op de gevoelige plaat. Die plaat was écht gevoelig, als je goed kijkt.

Luisteren? Hoppa, alive and clicking dan.

Ik weet eigenlijk niet beter dan voor iemand te zorgen.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over dit project of met ons aan de slag wil, kun je terecht bij Mitch.
mitch@goedzooi.com
06-48691166

Samenwerken?

Dan kun je ons bellen of mailen.

net zo tof, wel anders