Skip to content

VINKLEUK!

OLV Breda

Een informatieavond, maar dan GoedzooixPageking stijl.

Weet je dat zeker? Dan gaan we ziek uitpakken. Maar écht. Zo ziek dat mensen zeggen: “Jeetje, da’s wel heel ziek” én das dan ook weer op zichzelf best wel ziek.

Het Onze Lieve Vrouwelyceum vroeg ons een concept te bedenken voor hun online informatieavond (want Miss Rona) bedoelt voor alle groep achters, om erachter te komen of het OLV bij ze past. Want je middelbare school kiezen in het midden van een pandemie? Dat klinkt zwaarder dan een hele dag overleven in de wildernis, zoals Freek Vonk.

We bedachten VINKLEUK! een website die de leerlingen alvast een voor- en nadelen lijstje liet maken, met alle informatie die je nodig hebt om te weten of je wel of niet wil kiezen voor het OLV. Daarna ging Pageking aan de slag met hun codemagie én, tada, zie hier het resultaat.

Dacht je dat het feestje daarna voorbij was? Absoluut niet, want we hadden zo’n lekkere klik met het OLV dat ze ons ook vroegen de digitale open dag vorm te geven. Yes, check, did it. We maakten een bijzondere online 3d-omgeving waarin aanstaande leerlingen alles, maar dan ook echt alles over het OLV konden vinden. Van een inkijkje, tot babbeltjes van het goede volk van het OLV tot presentaties én filmpjes. Alles.

Resultaat? Vonkleuk.

 

 

 

 

Meer weten?

Als je meer wilt weten over dit project of met ons aan de slag wil, kun je terecht bij Mitch.
mitch@goedzooi.com
06-48691166

Samenwerken?

Dan moet je bellen of mailen.

net zo tof, wel anders