Skip to content

Vrij.

Goedzooi

Tikkeltje anders!

Vrij is het offline platform voor waardevolle ontmoetingen. Omdat we geloven dat, in het tijdperk van Tinder & Grindr, het steeds ingewikkelder wordt om offline mensen te ontmoeten. Het is niet meer vanzelfsprekend om mensen aan te spreken, om je gevoel te uiten én op zoek te gaan naar ongescripte momenten waarin je anderen ontmoet.

 

Via via of tijdens een dronken stapavond ontstaan de mooiste momenten tussen mensen. Momenten die je je soms een heel leven kan herinneren. Omdat ze buiten het script zijn, zonder hartjes of likes, puur – zoals we daar altijd naar op zoek zijn.

Bij Vrij maken we die momenten waar. Dat doen we door het bieden van offline ontmoetingen in een ongedwongen sfeer, zonder nadruk te leggen op een uitkomst – maar meer op het proces.

Vrij is groot geworden met de speeddate events, maar organiseert meer dan alleen avonden waarbij er door middel van spellen zoals ‘wie ben ik’, ‘truth or dare’ en ‘mag ik je wat vragen’ de ontmoeting wordt gestimuleerd. Zo organiseerde Vrij tijdens de Cultuurnacht een ‘Silent Disco Cultuur Tour’, kwamen mensen bij elkaar voor een groot kerstdiner tijdens ‘Vrij x Christmas’, geven we betekenis aan ontmoeten tijdens een talkshow ‘Vrij x Launch’ en kwam er context bij het merk door het magazine van Vrij.

Dat vertaalt zich in de bezoekersaantallen en de buzz die Vrij inmiddels heeft gecreëerd in Breda. Dat is fantastisch, maar het is natuurlijk nooit genoeg. Vrij wilt groeien.

Dat is Vrij in een notendop. Wie ben jij?

Meer weten?

Als je meer wilt weten over dit project of met ons aan de slag wil, kun je terecht bij Mitch.
mitch@goedzooi.com
06-48691166

Samenwerken?

Dan moet je bellen of mailen.

net zo tof, wel anders