Spring naar content

Welkom bij de club

Gemeente Roosendaal

Kunnen we de Roosendaler bewust maken van inclusie?

Maar wel op een leuke, enthousiaste, menselijke, niet wijzende, lieve, bijzondere, gezellige én samen manier.

We maakten een bijzondere campagne voor gemeente Roosendaal, genaamd: ‘Welkom bij de club van Roosendaal’. De campagne over inclusie in de gemeente Roosendaal. Want zou het niet mooi zijn als iedereen erbij hoort? Altijd. We zijn namelijk allemaal anders maar min of meer hetzelfde.

Wat we precies doen? We lichten eerst zes verhalen uit van onze ambassadeurs. Mensen die soms te maken krijgen met uitsluiting, vooroordelen en ongelijkheid; ze voelen zich niet altijd onderdeel van de club. Daarna fotograferen we andere Roosendalers, die zijn ook onderdeel van de club. Gewoon mensen die we tegenkwamen op straat. Random. Want iedereen is onderdeel van de club. Afrondend maakten we een magazine waarin alle verhalen samenkwamen, waarna ze ook allemaal op de website kwamen.

In 2023 hadden we weer zes nieuwe ambassadeurs. Zes nieuwe, inspirerende Roosendalers met indrukwekkende verhalen, die de campagne nog meer leven in hebben geblazen. En alsof dat nog niet genoeg was, bouwden we ook een expositie die maanden door Roosendaal reisde en de zo de verhalen nóg meer onder de aandacht bracht. En in 2024 gaan we er weer mee door. Gewoon, omdat we het zo belangrijk vinden. Want inclusie, is de toekomst.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over dit project of met ons aan de slag wil, kun je terecht bij Mitch.
mitch@goedzooi.com
06-48691166

Samenwerken?

Dan kun je ons bellen of mailen.

net zo tof, wel anders